Werkkleding voor de transportsector

Voor werkkleding in de transportsector is zichtbaarheid erg belangrijk. Maar ook comfort. Haan Textieldiensten kan uw bedrijfskleding bovendien bedrukken en voorzien van labels. Wij begrijpen uw branche. En adviseren u beslist de juiste kleding voor uw medewerkers.

Werkkleding kopen of huren

U kunt uw kleding bij ons kopen óf huren. Het voordeel van huren? Dat dat u tegen een minimale investering beschikt over de kleding. U betaalt een vast bedrag per maand. We houden uw kleding keurig schoon en in goede, representatieve conditie. Extra werkkleding houden we in voorraad. Goed om te weten: u zit bij ons niet vast aan een contract. We houden het graag laagdrempelig.

Optioneel: borduring of bedrukking

We kunnen uw kleding voorzien van logo, bedrijfsnaam en slogan.
Lees meer over het borduren en bedrukken van bedrijfskleding

Industrieel reinigen

U wilt er helemaal geen omkijken naar? Laat ons de kleding dan ook industrieel reinigen.

Haan Textieldiensten: helder en betrouwbaar

Haan Textieldiensten is een compacte organisatie met korte lijnen. U bent bij ons dus geen nummer, maar een klant die wij optimaal bedienen. Wij houden van aanpakken. Zijn eerlijk en open in onze communicatie. Helderheid, betrouwbaarheid en kwaliteit … dát is Haan Textieldiensten.

Meer weten over onze werkkleding voor de transsector?

We komen graag bij u langs. Bel (033) 245 42 98 voor een afspraak. Of vul het contactformulier in.

Neem contact op
© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden