Werkkleding voor de bouw: huren of kopen

Onze werkkleding voor de bouw is functioneel, sterk en goed zichtbaar. Met precies op de juiste plek een extra zak of knoop. Natuurlijk kunnen we de kleding bedrukken of voorzien van labels.  

werkkleding voor bouw

Werkkleding: kopen of huren

U kunt de kleding huren of kopen. Huren heeft als voordeel dat u tegen een minimale investering beschikt over de kleding. U betaalt simpelweg een vast bedrag per maand. We houden uw kleding keurig schoon en in goede, representatieve conditie. Extra werkkleding houden we in voorraad. U hoeft dat dus niet zelf te doen. Goed om te weten: u zit bij ons niet vast aan een contract. We houden het graag laagdrempelig en transparant.

Optioneel: borduring of bedrukking

We kunnen uw kleding voorzien van logo, bedrijfsnaam en slogan.
Lees meer over het borduren en bedrukken van bedrijfskleding

Industrieel reinigen

En als u de reiniging ook aan ons over laat, bent u zeker van de beste behandeling en het schoonste resultaat.

Haan Textieldiensten: helder en betrouwbaar

Haan Textieldiensten is een compacte organisatie met korte lijnen. U bent bij ons dus geen nummer, maar een klant die wij optimaal bedienen. Wij houden van aanpakken. Zijn eerlijk en open in onze communicatie. Helderheid, betrouwbaarheid en kwaliteit … dát is Haan Textieldiensten.

Meer weten over onze werkkleding voor de bouw?

We komen graag bij u langs. Bel (033) 245 42 98 voor een afspraak. Of vul het contactformulier in.

Neem contact op
© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden