Linnengoed kopen of huren

Knisperende lakens, een brandschoon, strakgestreken tafellaken en zachte, dikke handdoeken. Het zijn de belangrijke ‘details’ die uw bedrijf net dat beetje extra allure geven. Heeft u professioneel linnengoed nodig voor uw hotel, restaurant of café? Of voor uw vakantiepark of wellnesscentrum? Volop keuze bij Haan Textieldiensten. Van kopen of huren tot en met professionele reiniging.

Linnen voor tafel, bed, badkamer en keuken

Of u uw linnengoed nou koopt of huurt, u heeft volop de keuze uit kleuren en designs, passend bij de gewenste sfeer en uitstraling. Wij leveren onder meer:

  • Professioneel tafellinnen
  • Professioneel bedlinnen
  • Professioneel badlinnen
  • Keukenlinnen
  • Stoelhoezen en tafelhoezen

Linnengoed huren

De meeste organisaties kiezen voor huren boven kopen. En huren heeft ook zo zijn voordelen. Want daarmee heeft u geen omkijken naar de zorg voor uw linnengoed. In overleg bepalen de voorraad en de frequentie van de aan- en afleverdata. U beschikt altijd over voldoende linnengoed; ook bij pieken. Wilt u toch liever kopen? Ook daarover adviseren we u zorgvuldig, op basis van onze kennis en ervaring.

Professionele reiniging

We reinigen uw textiel met een speciaal proces. We hanteren een juiste afstemming tussen watertemperatuur, samenstelling en dosering van de reinigingsmiddelen. Het resultaat: textiel dat veel schoner is dan u het zelf zou wassen. Uw textiel gaat dus langer mee en blijft representatief.

De kosten? Die zijn heel transparant en overzichtelijk. U betaalt namelijk alleen voor het linnengoed dat u daadwerkelijk krijgt aangeleverd vanuit de wasserij.

Optioneel mét barcodering

Desgewenst kunt u kiezen voor barcodering in het linnengoed. Dit geeft u nóg meer zekerheid over aantallen en kosten.

Linnengoed met logo

Desgewenst voorzien we uw linnengoed van uw bedrijfslogo.
Lees meer over het borduren en bedrukken van bedrijfskleding

Professioneel linnengoed huren of kopen via Haan Textieldiensten?
We komen graag bij u langs. Bel (033) 245 42 98 voor een afspraak. Of vul het contactformulier in.

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden