Werkkleding voor de industrie: werkjassen, werkbroeken en werkoveralls

Voor de technische sector hebben wij werkkleding die aan alle eisen voldoet. Brandwerend, vuilafstotend, zuurbestendig, oersterk of waterdicht… Wij hebben wat u nodig heeft.

Werkkleding: kopen of huren

U kunt uw werkkleding bij ons kopen, maar ook huren. Het voordeel van huren? Dat u tegen een minimale investering beschikt over de kleding, tegen een vast maandbedrag. We houden uw kleding keurig schoon en in goede, representatieve conditie. Extra werkkleding houden we in voorraad. U hoeft dat dus niet zelf te doen. Goed om te weten: u zit bij ons niet vast aan een contract. We houden het graag laagdrempelig en transparant.

Optioneel: borduring of bedrukking

We kunnen uw kleding voorzien van logo, bedrijfsnaam en slogan.
Lees meer over het borduren en bedrukken van bedrijfskleding

Industrieel reinigen

Wanneer u ons de kleding laat reinigen bent u bovendien verzekerd van de beste behandeling, zodat de kleding lang meegaat.

Haan Textieldiensten: Helder en betrouwbaar

Haan Textieldiensten is een compacte organisatie met korte lijnen. U bent bij ons dus geen nummer, maar een klant die wij optimaal bedienen. Wij houden van aanpakken. Zijn eerlijk en open in onze communicatie. Helderheid, betrouwbaarheid en kwaliteit … dát is Haan Textieldiensten.

Meer weten over onze werkkleding voor de technische sector?

We komen graag bij u langs. Bel (033) 245 42 98 voor een afspraak. Of vul het contactformulier in.

Neem contact op
© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden