Bedrijfskleding en werkkleding

Op zoek naar een leverancier van bedrijfskleding en werkkleding? Welkom bij Haan Textieldiensten. Wij leveren kleding van betrouwbare kwaliteit, een goede pasvorm en een representatieve uitstraling. Dit doen we voor vrijwel elke branche. U kunt uw bedrijfskleding en werkkleding huren óf kopen.

Representatieve én functionele bedrijfskleding

In overleg zorgen we voor kleding die past bij uw huisstijl. Kleding moet niet alleen mooi en representatief zijn, maar ook functioneel. De kleding die u bij ons koopt of huurt, is gegarandeerd handig in gebruik en zit heerlijk. Elke zak en elke knoop zit op de juiste plek. Zodat u en uw werknemers hun werk optimaal kunnen doen.

De juiste kwaliteit, passend bij uw werkzaamheden

Kleding voor de horeca wordt vaak gewassen en moet lange tijd representatief blijven. Lassers hebben brandveilige kleding nodig die voldoet aan de wettelijke eisen. En kleding voor de voedselindustrie moet voldoen aan wettelijke (HACCP-)normen. Haan Textieldiensten is op de hoogte van alle normen, eisen en wensen. Zo bent u verzekerd van de beste bedrijfskleding voor uw mensen.

Maatwerk in bedrijfskleding

Wij hebben vele kledingmerken in ons assortiment. En reiken uw wensen verder? In overleg passen we de kleur of samenstelling van de stof aan; precies zoals u dat wilt. Misschien wilt u wel een andere kleur knoop of een extra zak op uw broek. Of een blouse die net wat langer is dan normaal. Haan Textieldiensten levert maatwerk. Voorafgaand aan de levering ontvangt u een gedetailleerdere werktekening. Zodat u weet hoe uw kledingstuk eruit komt te zien.

Industrieel reinigen

U kunt uw bedrijfskleding en werkkleding bij ons industrieel laten reinigen. Afhankelijk van de eigenschappen van het textiel adviseren we wassen of stomen. Dankzij onze specialistische reiniging blijft uw bedrijfstextiel langer mooi en representatief. Lees meer over industrieel reinigen.

Borduren en bedrukken van bedrijfskleding

Wist u dat een geborduurd of gedrukt logo – bij een minimale grootte van 70 cm2 – 100% fiscaal aftrekbaar is? Wij verzorgen dit graag voor u.

Bedrijfskleding kopen of huren

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden