Tafellinnen: kopen of huren

Of het nu gaat om een diner of om een vergadering, een nette tafel is belangrijk. Wij bieden een ruim assortiment tafellinnen aan. Tafellakens, servetten en lopers in diverse kleuren, designs en stoffen. Berekend op intensief en langdurig gebruik. En van de beste merken, zoals bijvoorbeeld De Witte Lietaer.

Ook: stoelhoezen en tafelhoezen

Met stoelhoezen en tafelhoezen geeft u een bijeenkomst eenvoudig een unieke uitstraling. We bieden een ruime keuze aan materialen, kleuren en patronen. Samen met u bepalen we de maat. Indien gewenst voorzien we de hoezen van een opdruk.

Advies over kleuren, maten en materialen

Graag adviseren we u bij de keuze voor een bepaalde kleur en een bepaald materiaal. Al ons linnen is van goede, duurzame kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor tafellinnen of hoezen van polyester, katoen of bijvoorbeeld vlaslinnen. Uw servetten en tafelkleden zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in verschillende maten. Bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo is mogelijk.

Professionele reiniging

Tafellinnen wordt vies; het is niet anders. Wij reinigen uw lakens en servetten volgens een industrieel procedé. Het komt aan op een zorgvuldige afstemming tussen watertemperatuur, samenstelling en dossering van de reinigingsmiddelen. U heeft zelf nergens omkijken naar. We halen uw vuile linnen op en bezorgen het schoon weer terug, op het afgesproken tijdstip. En in geval van een piek, leveren we gewoon wat extra linnen.

Professioneel tafellinnen kopen of huren via Haan Textieldiensten
We komen graag bij u langs. Bel (033) 245 42 98 voor een afspraak. Of vul het contactformulier in.

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden