Wasserij en stomerij particulieren

Dekens, dekbedden en gordijnen weer fris en als nieuw? Ontdek onze wasserij-stomerij voor particulieren.

Hoe werkt het?

Wij wassen uw was standaard op 60 ᵒC óf volgens het wasvoorschrift. Het kan wenselijk zijn dat uw was wordt gemerkt. In dat geval verlijmen we een klein wasnummertje in uw artikelen, op een plaats waar het niet zichtbaar is en het niet ten koste gaat van uw draagcomfort. Vervolgens wordt uw wasgoed gemangeld (vorm van strijken) en keurig netjes opgevouwen.

Wasboekje

U ontvangt van ons een wasboekje waarin u, indien gewenst, aangeeft welke goederen en welke aantallen u ter bewassing aanbiedt. Dit boekje ontvangt u met uw schone was weer retour.

Waszak

U ontvangt van ons, kosteloos, een waszak. Hierin kunt u uw vuile was verzamelen. Deze waszak wordt met uw was meegewassen. Uw schone was wordt hierin vervolgens ook weer verpakt en afgeleverd.

Haal- en brengservice

U bepaalt wanneer u uw wasgoed wilt hebben gereinigd. Wij kunnen wekelijks, 1x per 2 weken of maandelijks bij u langskomen. De schone was komt volgens afspraak weer retour.

Berekening

U betaalt per kilogram wasgoed, met een minimum van 4 kilo. Voor een aantal artikelen berekenen we een toeslag.

Factuur

Per was ontvangt u van ons een factuur.

Betaling

Het factuurbedrag wordt automatisch van uw post/bankrekening afgeschreven met een automatische incasso.

Waarom Haan?

Haan Textieldiensten B.V. staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en service. Haan is een klein en gezond bedrijf. Onze medewerkers zijn integer en betrokken. En voor veel van onze klanten al jaren een vertrouwd gezicht! Wij werken niet met contracten. Wij zien graag tevreden klanten.

Klant worden?

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Of heeft u daar vragen over? Neem dan even contact met ons op: telefoon: 033 2454298, e-mail: info@haantextieldiensten.nl.

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden