Wasserij & stomerij

U wilt uw bedrijfskleding, werkkleding en linnengoed industrieel laten reinigen? Haan Textieldiensten verzorgt dit voor u. Afhankelijk van de eigenschappen van het textiel adviseren we wassen of stomen. Dankzij onze specialistische reiniging blijft uw bedrijfstextiel langer mooi en representatief.

Vuil en vlekken verdwijnen

Werkkleding, linnengoed en inloopmatten worden intensief gebruikt. En blijven dus niet keurig schoon; dat is logisch. Het reinigen van dit textiel vereist een speciaal, industrieel reinigingsproces. Een juiste afstemming van apparatuur, watertemperatuur, samenstelling en dosering van de reinigingsmiddelen heeft invloed op uw textiel. Ook de juiste manier van mangelen en drogen is enorm belangrijk. Wij hebben de kennis hierover in huis met als gevolg dat uw textiel representatief blijft en ook nog eens langer meegaat.

Ophalen, reinigen, afwerken en weer terugbrengen

Het grote voordeel van onze dienstverlening? Dat u nergens omkijken naar heeft. We halen uw bedrijfstextiel en leveren het keurig schoon weer af. Alles volgens vooraf afgesproken tijdstippen. Niet bij de deur, maar desgewenst in de kast. Netjes opgevouwen. We willen u ontzorgen!

U kunt bij ons ook Bedrijfskleding en linnengoed Huren of Kopen

Helder en betrouwbaar

Haan Textieldiensten is een compacte organisatie met korte lijnen. U bent bij ons dus geen nummer, maar een klant die wij optimaal bedienen. Wat ons ook kenmerkt? Wij houden van aanpakken. Zijn eerlijk en open in onze communicatie. En afspraak is bij ons ook echt afspraak. Bovendien zit u bij ons niet vast aan een contract. Helderheid, betrouwbaarheid en kwaliteit … dát is Haan Textieldiensten.

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden