Tafellinnen & werkkleding wassen voor DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort is de meest kindvriendelijke dierentuin van Nederland. Maar wist u dat u er ook een feest of vergadering kunt houden? Schoon en netjes werken is in alle gevallen belangrijk. Haan Textieldiensten verzorgt de professionele reiniging van werkkleding, tafellinnen en ander textiel. Dit tot tevredenheid van de opdrachtgever: “Haan is flexibel en werkt zonder langlopende contracten; heerlijk.”

DierenPark Amersfoort werd in 1948 opgericht door twee oude schoolkameraden: Piet Knoester en Wim Tertoolen. Piet had verstand van dieren, Wim was een horecaman. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een landelijk bekend park van 19 hectare en met circa 15.000 dieren. Het park trekt jaarlijks zo’n 800.000 bezoekers. En nog altijd is de combinatie van dierenpark en horeca ijzersterk.

Werkkleding tot tafellinnen

Marnix Munneke werkt als begeleider ondersteunende dienst. “In die functie begeleid ik mensen met een verstandelijke beperking die werken op het park. Dat doe ik samen met Chantal Pegels. Een van de taken is het verzamelen van de vuile was in de blauwe waskar. Elke dinsdag en vrijdag haalt Haan de kar met vuile was op. Dan wordt ook meteen de schone was afgeleverd. Denk aan werkkleding van de technische dienst en de dierenverzorgers, werkdoekjes, schorten en bloesjes van de mensen van de gastenservice.”

Snel opschalen

Haan wast tegenwoordig ook het tafellinnen van de banqueting-activiteiten: de feesten en vergaderingen. Teamleider horeca Roy Ymker: “Enige tijd geleden zochten we een nieuwe wasserij-partner. Van Marnix hoorde ik goede verhalen over Haan. Belangrijk is natuurlijk vooral dat het linnengoed mooi schoon is. Maar het is minstens zo belangrijk dat Haan snel kan opschalen als we veel boekingen hebben en dus meer linnen nodig hebben. Daarbij zitten we niet vast aan langlopende contracten; dat maak je wel anders mee. Die flexibiliteit is nog wel belangrijker dan de prijs.”

Marnix: “Wouter gaat voor je door het vuur. Hij is vriendelijk en sociaal en denkt graag mee. Als de situatie erom vraagt, denkt hij twee stappen vooruit om het op te lossen. Heel netjes.”

DierenPark Amersfoort

Haan is flexibel en werkt zonder langlopende contracten; heerlijk.

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden