Tafellinnen wassen voor DimS Hooglanderveen

Professioneel linnengoed zorgt voor een gezellige en hoogwaardige uitstraling. Dat is ook de visie van DimS eten en drinken, alweer sinds 2006 een begrip in Hooglanderveen en omstreken. Op de sfeervolle houten tafels vind je daarom uitsluitend linnen servetten. Geleverd én gewassen door Haan Textieldiensten.

DimS is het restaurant van Vincent de Vries en zijn schoonzus Astrid de Vré. Gasten kunnen hier lunchen en dineren. Op de kaart staan onder meer broodjes, salades en vlees- en visgerechten. Elke vrijdagmiddag houden de lokale ondernemers er een borrel. En liefhebbers van livemuziek kunnen er elke derde zondag van de maand terecht.

Hoogwaardige linnen servetten

De eigenaren besteden veel aandacht aan een nette en sfeervolle uitstraling. De linnen servetten kochten ze bij Haan Textieldiensten. “Het is hoogwaardig linnengoed van professionele kwaliteit dat lang meegaat en uitstekend wasbaar is. “Elke dinsdag en vrijdag komt een chauffeur van Haan bij ons langs. De chauffeur komt binnen, pakt de wasmand met gebruikte servetten en keukenpoetsdoeken en plaatst een wasmand met schoon linnengoed terug. Wij hebben daar geen omkijken naar.”

Schoon, fris en netjes gevouwen

“Voorop staat natuurlijk dat we door en door schone en frisse servetten hebben. Verder vinden we het belangrijk dat de servetten keurig in lijn worden dubbelgevouwen. Dat gaat eigenlijk altijd goed. En als er iets is, dan hoeven we maar te bellen naar Haan Textieldiensten of het wordt geregeld. Heel handig dus.”

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden