Linnengoed wassen voor Bungalowpark Bok Garderen

Twee keer per week komt Haan Textieldiensten langs bij Bungalowpark Bok in Garderen. De chauffeur haalt het vuile beddengoed en de gebruikte handdoeken op en levert dan meteen schoon linnengoed af. Fijn voor de gasten, handig voor eigenaar Peter Bok.

Bungalowpark Bok ligt in de bossen bij Garderen. Het park bestaat al sinds 1956. In dat jaar kocht de opa van de huidige eigenaar Peter Bok een stuk grond van 7 hectare. Er stond alleen een landhuis uit de jaren dertig. De rest van het kavel was landbouwgrond. Opa Bok plaatste 20 houten bungalows en plantte een bos aan. De afgelopen decennia groeide het park mee met de tijd. Houten bungalows maakten plaats voor comfortabele stenen huisjes. Anno nu biedt het park 31 sfeervolle bungalows die volop privacy bieden. De gasten, die uit binnen- en buitenland komen, genieten er van rust, ruimte en natuur.

Slijtvast en representatief

In 2016 kocht het park nieuw bedlinnen bij Haan Textieldiensten. Kwalitatief hoogwaardig linnengoed dat slijtvast is en comfortabel is voor de gasten. Schoon en fris beddengoed is natuurlijk een absolute basisvoorwaarde voor gasttevredenheid. En datzelfde geldt voor schone en comfortabele handdoeken.

Elke dinsdag en vrijdag haalt Haan Textieldiensten het vuile linnengoed op voor grondige industriële reiniging. Het schone linnengoed wordt dan afgegeven. Peter: “Belangrijk is, dat de aantallen kloppen, zodat we geen linnengoed tekortkomen. Een andere voorwaarde is, dat het bedlinnen en de handdoeken goed schoon zijn en dat er geen gaatjes in zitten. Het moet er gewoon netjes uitzien.”

No-nonsense aanpak

Haan Textieldiensten werkt alweer sinds 2008 voor Bungalowpark Bok. Een samenwerking die van beide kanten goed bevalt. Peter: “Het proces lijkt eenvoudig, maar er kan veel misgaan. Wouter begrijpt wat wij belangrijk vinden. De lijntjes met hem zijn kort en helder. Wouter houdt van een no-nonsense-aanpak; hij doet wat hij zegt. Kortom: een prettige samenwerking die bijdraagt aan gasttevredenheid.”

Bungalowpark Bok

Het proces lijkt eenvoudig, maar er kan veel misgaan. Wouter begrijpt wat wij belangrijk vinden.

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden