Linnen en kokskleding voor Restaurant Kade 10 Nijkerk

Linnengoed en kokskleding voor Restaurant Kade 10 in Nijkerk
Restaurant Kade 10 in Nijkerk staat goed aangeschreven. Vriendelijke bediening, goed eten, schappelijke prijzen. Een regelmatig wisselende kaart met mooie gerechten en lekkere wijnen. En een onberispelijke uitstraling, mede dankzij Haan Textieldiensten.

Flexibele service

Eigenaar Maurice van Nieuwenhoven: “Haan verzorgt voor ons het wassen van het linnengoed en de kokskleding. Een deel daarvan heb ik ook gekocht bij Haan.” Maurice is niet alleen te spreken over de reiniging, maar ook over de flexibiliteit. “Wouter begrijpt dat ik bij drukte niet tot donderdag kan wachten op schoon linnengoed. En dus krijg ik mijn schone tafelkleden, servetten en kleding op woensdag, of zelfs op dinsdag. Geen enkel probleem.”

Scherpe prijs

Zo af en toe heeft het restaurant behoefte aan nieuw linnen of nieuwe kleding. “Dan zorgt Wouter er direct voor. En nog voor een zeer scherpe prijs ook. Kortom: ik kan Haan Textieldiensten van harte aanbevelen!”

Restaurant Kade 10

We hoeven bij drukte nooit te wachten op schoon linnengoed

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden