Bedrijfskleding voor koeltechnisch bedrijf Nijkerk

“Heb je bedrijfskleding nodig? Kies dan voor Haan Textieldiensten. Want de service van Wouter vind je nergens anders. Hij gaat echt voor kwaliteit.”

Aldus Arjan Brouwer, directeur van Brouwer Technology (Koel en Warmte Techniek). Dit is een koeltechnisch bedrijf uit Nijkerk dat in heel Nederland actief is. Het klantenbestand van Brouwer KWT bestaat hoofdzakelijk uit MKB-bedrijven, overheidsbedrijven, zorginstellingen en particulieren.

Altijd de beste kwaliteit

Sinds 2011 koopt directeur Arjan Brouwer zijn bedrijfskleding bij Haan Textieldiensten. “Bij Haan staat de kwaliteit voorop. Ik wilde eens wat kleding in een bepaalde kleur kopen. Hij raadde me dat in eerste instantie af omdat de kwaliteit van de kleding in die kleur niet goed genoeg was. En hij ging net zo lang op zoek tot hij de goede kleur én de goede kwaliteit voor me had geregeld. Waar vind je dat nog?”

De kleding blijft mooi

“De bedrijfskleding van mijn monteurs is voorzien van logo’s. Wouter heeft hiervoor gezorgd. De logo’s zijn geborduurd en blijven er mooi uitzien. Die duurzame kwaliteit geldt trouwens voor alle kleding. Van broek tot shirt en van jas tot trui.”

Vrolijk, open en eerlijk

“Het mooie aan Haan Textieldiensten vind ik dat Wouter zo’n grote rol speelt. Je praat rechtstreeks met hem. Geen moeilijk gedoe, korte lijnen en direct duidelijkheid. Hoe druk hij ook is, hij maakt tijd voor je. Wouter is altijd vrolijk, open en eerlijk.”

Brouwer KWT

Bedrijfskleding nodig? De service van Haan vind je nergens anders

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden