Bedrijfskleding transportbedrijf G.L. de Haan, Nijkerk

De medewerkers van VOF Transportbedrijf G.L. de Haan in Nijkerk zien er representatief uit. Dat is mede te danken aan de professionele bedrijfskleding, geleverd door Haan Textieldiensten. Haan verzorgt ook de reiniging van de kleding.  

VOF Transportbedrijf G.L. de Haan (opgericht in 1958) is specialist in machinetransport- en machineverhuizingen, exceptioneel transport, bouwtransport, rail/infra-transport en heftrucktransport. Een team van 17 chauffeurs zet zich dagelijks in om de best mogelijke dienstverlening te leveren.

Graag een paar stappen extra

De chauffeurs doen dit in bedrijfskleding van Haan Textieldiensten: duurzame broeken en truien én overalls. Directeur Graddus de Haan: “Haan reinigt de overalls elke twee weken. De chauffeur haalt de overalls op en brengt ze brandschoon weer terug. De service is perfect en Wouter is betrouwbaar en vriendelijk. Hij zet graag een paar stappen extra voor je. We doen al sinds 2004 zaken met Haan Textieldiensten. Echt een aanrader!”

De Haan Transport

Wouter zet graag een paar stappen extra voor je. Echt een aanrader!

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden