Altijd schone werkkleding voor V&W Auto’s in Zwartebroek

Overal waar auto’s worden onderhouden en gerepareerd, wordt werkkleding vies. Dat is inherent aan het vak. Maar wat als je als garagebedrijf veel waarde hecht aan een representatieve uitstraling? Dan is het verstandig om je werkkleding wekelijks industrieel te laten reinigen.

Aan de Rondweg in Zwartebroek (gemeente Barneveld) runnen Wim van Wijk en Eelco Versteeg sinds 2010 V&W Auto’s, een universeel autobedrijf met een historie die teruggaat tot 1986. V&W Auto’s kenmerkt zich door hoogwaardige dienstverlening, eerlijk advies en een hoge klanttevredenheid. Met als uiteindelijke doel: wegplezier voor de klant. En dat is dan ook de slogan van V&W Auto’s.

Maatwerk overalls

Het bedrijf hecht veel waarde aan een nette en professionele uitstraling. En dat geldt dus ook voor de werkkleding. Eelco: “Na de bedrijfsovername kochten we bij Haan Textieldiensten nieuwe overalls; drie voor iedere medewerker. Haan naam van iedere medewerker de maten op, waarna ze de kleding maakten. Waarom we kozen voor maatwerk? Omdat een standaard overall er al gauw slonzig uitziet. Haan heeft trouwens ook ons bedrijfslogo op de overalls geborduurd; helemaal af!”

Professionele reiniging

Haan verzorgt sinds 2014 ook de industriële reiniging van de overalls. “Elke maandag halen ze de mand met vuile overalls bij ons op. Ze zetten dan meteen een mand met schone overalls neer. Een even simpele als doeltreffende werkwijze. Want op deze manier heeft iedere medewerker voor de hele werkweek altijd twee overalls tot zijn beschikking. Nette kleding komt niet alleen goed over richting klanten, maar ook voor jezelf is het prettig als je af en toe een schoon overall kunt aantrekken; dat werkt veel lekkerder.”

Representatief

Handig vindt Eelco het ook dat Haan de overalls in nette conditie houdt. Stel dat er een knoop of een naadje loszit, dan maken ze dat. We lopen er dus altijd representatief bij, zonder dat we daar werk aan hebben.”

V&W Auto’s

Elke maandag halen ze de mand met vuile overalls bij ons op. Ze zetten dan meteen een mand met schone overalls neer.

© Haan Textieldiensten B.V. 2016 Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Perron18 reclame en communicatie Algemene voorwaarden